1500219.jpg

VASEMMALTA ensimmäinen kori onkin jo tuttu juttu, siis annoskermapurkki on päällystetty villalangalla ja sisällä on aitoa lampaanvillaa sekä balsasta ja tarranauhasta tehdyt karstat. Uusia eivät myöskään ole etualan porsliinikipot (kirpparilta?), mutta katsokaa kuinka hyvin ne värinsä puolesta sopivat TÄNÄÄN OSTETTUUN kastikekulhoon (Nukkela, 1 €). Mittakaavasta en puhu mitään... Kippojen takaa häämöttää entinen hedelmäkulho eli entinen liimapuikon korkki, ja sen sisällä piileskelee niin ikään Nukkelasta tänään ostettu vaatenaula, 0,5€.

Mutta tuo edessä oleva kaakelinpala on se Välimereltä noukittu, jota hehkutin edellisessä postauksessani. Se sijoittunee matkamuistohyllyyn, Israelin rannoilta noukitun kivenmurun seuraksi. Pöydällä on vasemmalta lukien hedelmiä entisen desing-lautasen päällä. Se entinen design-lautanen oli siis tehty muovinpalaa kynsilakkaamalla. Tänään ostin Nukkelasta eurolla "aidon" design-lautasen aiemmin ostetun design-kulhon seuraksi, ne ovat pöydän oikealla reunalla. Tuon tapaisista astioista söimme Italiassa:)

1500220.jpg

Alakerrokset uudessa asussaan, huomatkaa saunan väliseinä!! Viiluvaneria. Katon laatoituista ei tästä valitettavasti näy.

1500222.jpg

Yksityiskohta: teetarjoitin jakkaralla. Etuala hiukan sekoittaa kokonaisuutta, mutta sohvankulmahan se siinä, uusi tyyny ja lampunjalka.

Vielä haluaisin kiinnittää yhden hyllykön seinään, korjata ne iänikuiset ruokailuhuoneen tuolit ja keksiä kiinnitysysteemin saunan seinään äidin virkkaamalle pitsiverholle. Ja tietysti täyttää matkamuistohyllyn:)